Jelenlegi hely

Gyártás, Javítás, Alkatrész

GYÁRTÁS

Az előre horganyzott vasanyagokat, zártszelvényeket nem lehet hegeszteni, mert a hegesztési keresztmetszet rideg törékennyé válik (bediffundál a varratba a horgany). Ezek az utánfutók főleg csavarozással, popszegecseléssel, utólagos hajlítással készülnek, hogy elkerüljék a bediffundálást. Nagyüzemű, sorozatban gyártott utánfutók legtöbbször ezzel a technológiával készülnek. Ezekkel az utánfutókkal komoly munkát nem lehet végezni (hobbi utánfutók). Tisztelet a kivételnek.

Az általunk gyártott utánfutók EGYEDI gyártásúak. Mindet egyedileg kell megtervezni, engedélyeztetni, levizsgáztatni. Így bármilyen elképzelésű utánfutót le tudunk gyártani, elképzelését megvalósítani. Az alkalmazott futóművek KNOTT vagy ALKO típusúak. Mi az utánfutók vázszerkezetét utólagos mártással készítjük, amikor a vázszerkezet hegesztési munkálatai már elkészültek, akkor kerülnek tüzihorgonyzásra. A vázszerkezet teljes keresztmetszetében kerül hegesztésre. Az így horganyzott utánfutók hegesztési varratai is horganyzottak. Extrém körülmények mellett is tudják a megengedett statikai értékeket. 1989 óta foglalkozunk utánfutó gyártással, mellette ezeket az utánfutókat kölcsönözzük is. Ezáltal közvetlen rálátásunk van az általunk gyártott utánfutók strapabíró képességére. Rengeteg elégedett ügyfelünk volt idáig, és reméljük lesz is.

JAVÍTÁS

Amennyiben utánfutója műszakija lejárt, vagy csak felszeretné újítani, megszeretné javíttatni, vagy állapot felmérést szeretne csináltatni (hogy érdemes e megvenni), forduljon hozzánk bizalommal. Biztos, hogy az árral és az elvégzett munkával elégedett lesz.

ALKATRÉSZ

Knott és Alko utánfutó alkatrészek árusítása.
Amennyiben van raktáron azonnal átvehető, különben hétköznap 2-3 nap.
Tengelyek, fékvezérlők, fékbetétek, bowdenek, lámpák, prizmák, kapcsolófejek, szakadókötelek, felnik, sárvédők, dugvillák 13 pólusról 7-re átalakítók, tekerős-lábak (mankókerék), gázdugattyúk stb.